aktuális
     archívum
     igazgatói köszöntő
     tanáraink
     diákjaink
     digiévkönyv 2005-2006
     diákmunkák
     iskolánk életéből
     letölthető dokumentumok
     versenyfeladatok
     képgaléria
     versenyek, eredmények
     elérhetőség
     diákönkormányzat
     könyvtár
     Földváry-krónika
     szakkörök, csoportok

Facebook megosztás
hírlevél feliratkozás
Név
E-mail


DIÁKÖNKORMÁNYZAT

Éves DÖK programok (2014.03.03)
Megtartottuk a 2013-14-es tanév első DÖK gyűlését, ahol megválasztottuk a DÖK elnököt és helyettesét, valamint megbeszéltük a tanév programjait.

A DÖK tagjai:
DÖK segítő pedagógusok: Bucsekné Hurik Anita, Krajcsovicz Ildikó
DÖK elnök: Szabó Gabriella 7. a
DÖK elnök helyettes: Lesták Erzsébet 7. a

DÖK tagok:
5. a - Bánkus Barbara, Béki Bálint
5. b - Kiss Nikolett, Berki Dávid
5. t - Hostyinszki Dávid, Dávid Gergő, Bene Zsombor, Mikulás Viktória, Party Noémi
6. a - Balázs Manó, Guzsik Gyula, Szilágyi Sára
6. b - Isztujka Máté, Hunyadkürti Lilla
6. t - Balázs Anett, Szendi Adrienn
7. a - Benda Boglárka
7. t - Bircsák Dominika, Varecza Eszter
8. a - Lovasi Zoé
8. b - Rédl Fanni, Bitó Boglárka, Bodolai Csaba
8. t - Fekete Fanni, Virányi Lili
A tanév programjai:

Szeptember:
DÖK elnök és elnökhelyettes megválasztása
Az éves program megbeszélése

Október:
Megemlékezés október 6-áról, koszorúzás az aradi vértanúk emlékoszlopainál

November:
Meghirdetésre került városi szinten a HALLOWEEN-NAPI tökfaragó verseny és töklámpás felvonulás. A tökfaragó versenyre elkészült „művek” a város több iskolájából érkeztek. Kiállításuk és a zsűri értékelése után az első 3 helyezett valamint a különdíjas oklevelet és értékes tárgyjutalmat kapott. A felvonulás ötletes jelmezei is díjazva lettek. Befejezésül az összes résztvevőt a DÖK zsíros kenyérrel és meleg teával vendégelte meg. Köszönet Huszár Károlynak és a Vác Online oldal támogatásáért.

December:
6-án reggel a Mikulás és krampuszai várták az iskolába érkezőket, akiket cukorkával ajándékoztak meg. Este a MIKULÁS-BULI-ban folytattuk ezt az ünnepi hangulatot.

Január: Megrendeztük a HOBBI-kiállítást a tanulók részére. Bármilyen anyagból és technikával készült alkotással be lehetett nevezni. Az első 3 helyezett és a különdíjas tárgyjutalomban részesült.

Február: FARSANGI mulatság.

Március: FOTÓPÁLYÁZAT témája: Vác érdekességei, nevezetességei, ahogy a tanuló látja

Április: MELEGSZENDVICS sütő verseny

Május: KÖZGYŰLÉS

Június: A DÖK éves beszámolója

Minden hónapban DÖK-gyűlést tartunk, ahol megbeszéljük az aktuális eseményeket.
Az év folyamán KUPAKGYŰJTÉS-t szervezünk egyik tanulónk beteg kistestvérének megsegítésére.
Melegszendvicskészítõ verseny (2012.03.08.)
A nagy sikerre való tekintettel a Dök a tavasz közeledtével újra megrendezte melegszendvicskészítő versenyét. Március 6-án, kedden izgatott csoportok várták a 14 órai kezdést. A versenyt Igazgató Úr nyitotta meg. Ezután a csoportok nekiláttak az ízletesebbnél ízletesebb és szebbnél szebb szendvicsek elkészítésének. A zsűri tagjai-miután megkóstolták az elkészített munkákat- az alábbi helyezéseket osztották ki. Első lett a 7.a osztály csapata, akik jutalmul pizzautalványt kaptak. A második helyet az 5.t osztály fiúkból álló csoportja érte el-díjuk vásárlási utalvány, melyet a suli büféjében válthatnak be. A harmadik helyet az 5.a osztály érdemelte ki, elismerésként tortát vihettek haza. Különdíjban az 5.t osztály lánycsapata részesült, nyereményük: édességcsomag.
A versenyről készült további képek a képgalériában találhatók:

http://www.foldvary.vac.hu/index.php?part=galeriabelso&id=96Farsang (2012.02.18.)
Immár hagyományosnak mondható, hogy hangulatos farsangi suli-bulival temetjük iskolánkban a telet. A mulatság február 10-én fél 5-kor vette kezdetét a Dök szervezésében. A jelmezes felvonuláson 6 csoport képviseltette magát. A zsűri az első helyet a 7.a osztálynak ítélte oda, akik egy sakktáblát keltettek életre. A második helyre az 5.a osztály csokigolyói kerültek, míg a harmadik helyet a 8.t osztály táncpárbaj produkciójának ítélte oda a háromtagú bizottság. A különdíjasok a 6 évfolyam tanulói lettek, Tenger kalózai műsorszámukkal. A Dök minden fellépőt tortával jutalmazott. Az eredményhirdetést követően kezdetét vette a buli. Míg kint a mínuszok, addig bent a felsősök tomboltak. A jó hangulatról lemezlovas gondoskodott. Fél 8-kor a már megszokott Európa című számmal zárult az est.Dök a facebook-on (2012.02.01.)
2012. január 1-jétől önálló csoportot hoztunk létre a Facebook-on. Célunk, hogy pontosabb, gyorsabb információk jussanak el diákjainkhoz. A Dök-gyűlések és a különböző programok időpontjáról. Illetve helyszínéről tájékoztatjuk az osztályok Dök képviselőit, akik továbbítják osztálytársaik számára a fontos tudnivalókat.
Reméljük hatékonyan fog működni!Kavicsszobor pályázat (2012.01.30.)
Az alsó tagozatosok számára februárban kavicsszobor készítési pályázatot hirdettünk. Ez a program kapcsolódik intézményünk azon törekvéséhez, hogy elnyerjük az ökoiskolai címet. A kavicsszobor kiállítás helyezettjei: Kiss Karina, Kiss Nikolett, Rehák Boglárka, Rehák Bianka. Tavaszra tojásfestő verseny kerül meghirdetésre.
Mikulás-buli (2011.12.08.)
2011. december 9-én, pénteken rendeztük meg az immár hagyományosnak mondható suli-bulit. 17 órakor már mindenki izgatottan várta, hogy kezdetét vegye a táncos mulatság. A 3 órás buli nagyon jó hangulatban telt, 20 órakor a már megszokott Európa-dallal zárult a rendezvény. Ezúton is köszönjük tanárainknak a suli-buli lebonyolításában nyújtott segítségüket.Halloween-napi iskolakerülés (2011.10.30.)
A őszi szünet utolsó hetén és annak is utolsó csütörtökén szerveztük meg a már hagyománnyá váló Halloween-napi iskolakerülő mulatságunkat. A meglepően meleg idő meghozta a rendezvény sikerét! Gyerekek tucatjai érkeztek az iskola elé gyertyát, töklámpást gyújtatni.
Az iskolához visszaérkezőket idén is meleg tea és zsíros kenyér fogadta. A délután sikere arra bíztat minket, hogy ezt a napot a jövőben is meg kell ismételni! Ezúton is köszönjük Krajcsovicz Ildi néninek és Csurja Éva tanító néninek a rendezvényen nyújtott segítségüket!
Régi tartalom (2011.10.29.)
A 2011.10.30 előtti tartalom itt érhető el:

Kapcsolódó link: http://diak.foldvary.hu 
2600 Vác, Nagymező utca 14.   Tel., fax: 06 27 315 297   E-mail: foldvarytitkarsagvac@gmail.com
Készítette: GEDEON Tárhely: HostCity